Om oss

Om oss

Vi som driver Franklin Brand & Hälsa har alla mångårig erfarenhet av operativ räddningstjänst. Under våra år på fältet har vi upplevt både lycka och sorg genom de olika utmaningar som vi ställts inför. Något som vi lärt oss efter alla dessa år är hur beroende vi är av att allmänheten har grundläggande kunskaper inom brand och sjukvård.

Kontakt

Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar, vi svarar inom kort. Skicka ett meddelande via formuläret här intill alternativt kontakta oss direkt via mail eller telefon.

Adress-ikon (en kartnål)

Adress

Låkebergsgatan 150,
42334 Torslanda

Telefon-ikon

Telefon

073-5354480

Kontaktformulär

*” anger obligatoriska fält

Namn*

”Det kan handla om att stänga en dörr till ett brinnande utrymme, att kontrollera så att din brandvarnare fungerar, att säga åt dina grannar att inte gå ut i ett rökfyllt trapphus eller att påbörja hjärt- och lungräddning. Enkla små åtgärder som kan rädda liv! Utan er insats hade vårt arbete blivit oerhört mycket svårare att utföra och fler personer hade mist sina liv.”

Måns Franklin,
brandman och ägare av Franklin Brand & Hälsa AB

Vårt syfte

Franklin Brand & Hälsa startades för att erbjuda kurser inom akutsjukvård och grundläggande brandskydd. Ett företag där vi som brandmän med hjälp av vår erfarenhet av skarpa larm tillsammans med företags och anställdas ansvarskänsla och engagemang kring säkerhet ser till så att fler personer kan överleva akuta händelser. 

Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad!