Om oss

Om oss

Vi som driver Franklin Brand & Hälsa har alla mångårig erfarenhet av operativ räddningstjänst. Under våra år på fältet har vi upplevt både lycka och sorg genom de olika utmaningar som vi ställts inför. Något som vi lärt oss efter alla dessa år är hur beroende vi är av att allmänheten har grundläggande kunskaper inom brand och sjukvård.

Kontakt

Välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar, vi svarar inom kort. Skicka ett meddelande via formuläret här intill alternativt kontakta oss direkt via mail eller telefon.

Adress-ikon (en kartnål)

Adress

Låkebergsgatan 150,
42334 Torslanda

Telefon-ikon

Telefon

073-5354480

Kontaktformulär

*” anger obligatoriska fält

Namn*

”Vi behöver din hjälp! Det kan handla om att stänga en dörr till ett brinnande utrymme, att kontrollera så att din brandvarnare fungerar, att säga åt dina grannar att inte gå ut i ett rökfyllt trapphus eller att påbörja hjärt- och lungräddning. Enkla små åtgärder som kan rädda liv! Utan er insats hade vårt arbete blivit oerhört mycket svårare att utföra och fler personer hade mist sina liv.”

Måns Franklin,
brandman, instruktör och ägare av Franklin Brand & Hälsa AB

Möt instruktören

Möt Martin Sjöberg, en av våra mest anlitade instruktörer i Göteborg med omnejd. Martin, bosatt i Alingsås, är en brandman och tvåbarnspappa med över 15 års erfarenhet av operativ räddningstjänst. En trygg och lugn instruktör som har varit med om mer än de flesta inom blåljusverksamhet. Vill ni ha en instruktör som guidar er i hur ni ska agera i de mest akuta situationer med mod och struktur, då ska ni ha Martin som instruktör. Kanske är det just Martin som kommer ut till ert företag.

Möt Carl Fredriksson, instruktör och brandman bosatt i Norrtälje. Calle har arbetat som brandman sedan 2006 och har således mängder med erfarenhet av skarpa larm och händelser som kräver lugn, mod och initiativförmåga. Han utbildar från Uppland i norr till Östergötland i söder. Finns ert företag i Stockholmsområdet så kan ni ha turen att det just är Calle som kommer ut och instruerar er personal i hur man räddar liv.