HLR utbildning Västerås

En brandman visar hur man gör när en person sätter i halsen.

Detta ingår i vår HLR kurs i Västerås

Genom vår HLR-utbildning i Västerås tillhandahåller vi de nödvändiga verktygen och kunskaperna för att du ska kunna agera effektivt vid ett plötsligt hjärtstopp. Kursen fokuserar på att lära deltagarna HLR (hjärt- och lungräddning) samt användningen av en hjärtstartare.

 • Kursen instrueras av en mångårigt erfaren brandman eller sjuksköterska.
 • Agerande i en akut situation.
 • Kontroll av livstecken.
 • Övning: Så hanterar du ett luftvägsstopp på rätt sätt.
 • Övning: Förevisning och praktisk övning av HLR-tekniker.
 • Övning: Förevisning och praktisk övning med hjärtstartare.
 • Historier, lärdomar och erfarenheter från verkliga händelser.
 • Registrering som sms-livräddare.

Pris & kostnad – HLR utbildning Västerås

Vi inser hur viktigt det är att sprida kunskap om livräddning, och därför har vi strävat efter att göra våra kurser tillgängliga för alla till ett rimligt pris. Vi är fast övertygade om att grundläggande kunskap om hur man hanterar nödsituationer är avgörande, och vi strävar efter att vara en del av lösningen.

Google Betyg
4.9
283 recensioner
js_loader

Kurs:
HLR med hjärtstartare

Kursen HLR utbildning i Västerås med teoretisk och praktisk genomgång om hur man hanterar en hjärtstartare.

 • Antal deltagare: Max 12st.
 • Tidsåtgång: 2 timmar.
 • Plats: På er arbetsplats.
 • Instruktör: Brandman.

Pris från:

 • 5990 kr + moms.

Betalning sker efter genomförd kurs (30 dagar).

Gå en HLR utbildning i Västerås och bli SMS-livräddare.
Daniel Stenholm
Daniel Stenholm
1716975084
Jesper Stolt
Jesper Stolt
1716975030
Parla & Josef
Parla & Josef
1716818590
MK Blast
MK Blast
1716818570
Jättebra instruktör, känner mig mycket säkrare på hrl nu!
Matilda Regell
Matilda Regell
1716804306
Bra och tydlig genomgång.
Natalija Pantic
Natalija Pantic
1716804300
Det gick jättebra, lärde mig mycket vid att lyssna och själv testa!
Maya Zantout
Maya Zantout
1716804291
Jätte bra
amani tamerjei
amani tamerjei
1716804247
Bra utbildning, Martin var tydlig och duktig att lära ut.
Elin Höglund
Elin Höglund
1715172639
Bra och pedagogiska information och övningar
Joakim Näslund
Joakim Näslund
1715172513
Trevligt och varmt bemötande.Bra och informativt.
Mikael Lundberg
Mikael Lundberg
1714138762
Mycket bra hlr kurs med tydlig o bra utbildare
Joakim Granat
Joakim Granat
1714138718
Bra plats och informativ ledare.
BJÖRN EKMAN
BJÖRN EKMAN
1714138670
Martin va väldigt trevlig,saklig och pedagogisk. Va lätt att ta in informationen och förstå. 10/10
js_loader

Första hjälpen utbildning i Västerås

Att kunna agera snabbt och effektivt i nödsituationer är av yttersta vikt för att kunna rädda liv. Tänk dig en situation där en nära och kär person plötsligt faller till golvet och tappar medvetandet – vet du vad du ska göra då? De första minuterna efter en olycka kan vara helt avgörande för utgången, och därför är det oerhört viktigt att vara förberedd och kunna agera med lugn och kompetens.

Har du någonsin varit med om en trafikolycka? Vet du vad du ska göra om du skär dig på en kökskniv? Kanske har du en kollega med epilepsi, eller funderar över hur du skulle agera om din partner fick en stroke? Oavsett situation är kunskapen om första hjälpen och hjärt- och lungräddning (HLR) ovärderlig och kan vara skillnaden mellan liv och död.

När du genomgår HLR utbildning med Franklin Brand & Hälsa lär du dig grundläggande tekniker för att utföra HLR och använda en hjärtstartare. För att ytterligare bredda dina färdigheter och öka din förmåga att agera på olika olycksplatser kan du välja att inkludera första hjälpen i din utbildning.

Vår första hjälpen-kurs i Västerås tar ett helhetsgrepp på olika incidenter som kan inträffa både på arbetsplatsen och i vardagen. Kursen är skräddarsydd för att passa din arbetssituation och de specifika risker du kan ställas inför. Vi går igenom ämnen som att stoppa blödningar, hantera fall- och krossskador, behandla brännskador samt agera vid olika typer av sjukdomsfall som stroke, epilepsi, diabetes och allergier.

Vårt övergripande mål är att ge dig kunskaper och färdigheter som verkligen gör skillnad när det verkligen behövs. För att få mer information om våra första hjälpen-utbildningar i Västerås och hur de kan anpassas efter dina behov, klicka på länken nedan. Vi ser fram emot att stödja dig i att vara förberedd och agera tryggt och kompetent i akuta situationer.

En grupp kvinnor övar på att lägga varandra i framstupa sidoläge på golvet.

Blåljuspersonal som instruerar

Vi strävar efter att vara en föregångare inom utbildningssektorn och arbetar uteslutande med kompetenta instruktörer för att säkerställa att våra kurser möter och överträffar de högsta standarderna. Många av våra instruktörer har gedigen bakgrund inom blåljusverksamhet, vilket ger en unik och värdefull insikt i utbildningen. Det är vår övertygelse att en stark koppling till erfarna och kvalificerade instruktörer är avgörande för att våra deltagare ska få den bästa möjliga utbildningen.

Vårt kursutbud omfattar inte bara HLR, utan även barn-HLR, första hjälpen och grundläggande brandskyddsutbildning. Vi inser att en holistisk och omfattande inställning till utbildning är nödvändig för att möta de olika kraven och situationer som våra deltagare kan ställas inför.

Vi är stolta över att vara en del av samhällets övergripande säkerhetsstruktur genom att utbilda och rusta individer med de färdigheter och kunskaper som behövs för att agera effektivt i nödsituationer. För ytterligare information om våra kurser och vårt engagemang för att främja säkerheten i Jönköping och dess omgivningar, är du välkommen att kontakta oss eller besöka vår webbplats.