HLR utbildning Göteborg

Vi hade utbildningnen med Calle och det var en väldigt lärorikt upplevelse. Han gav oss viktigt information och altid hade svar till våra frågor. Jag har gått olika utbildningar tidigare så jag visste innehållet av kursen men det var väldigt tydlig och bra att fräsha upp kunskapen. Franklin Brand & Hälsa AB uppfyllde förväntningar som jag hade och jag skulle rekomendera företaget till andra.
Jättebra HLR-utbildning som var anpassad efter behovet vår verksamhet har. Utbildaren var lugn, väl strukturerad och kunnig. Jag rekommenderar!
Kanon bra kurs och jätte bra tränare.
Patama Weslien
Patama Weslien
1692443778
Bästa HLR utbildningen, väldigt pedagogik och tydligt.
Asuman Baysal
Asuman Baysal
1692173688
Väldigt informativt och bra.
Annika Fridman
Annika Fridman
1692173660
Konkret och tydlig utbildning!
Jenny Thörne
Jenny Thörne
1692102726
Linda Karlin
Linda Karlin
1692102664
Tydligt och bra / Tack
T L
T L
1692092559
Väldigt tydlig och bra instruktör, bra utbildning
Lina Hulander
Lina Hulander
1692092473
Mycket bra genomgång och varvat med samtal, frågor och funderingar!
Lina Palmerud
Lina Palmerud
1692086288
Jättebra och tydligt både i praktik och teori som gör att man känner sig lite mer säker och trygg inför ev ingripande. Tack!!
Erica Bengtson
Erica Bengtson
1692086106
Bra och tydliga instruktioner, bra varierat med både teori och praktik
Maria Lindelöf
Maria Lindelöf
1692086065
Eva Åstedt
Eva Åstedt
1692086064
Mycket bra och tydlig lektion ute på arbetsplatsen.
Karin Bernson
Karin Bernson
1692086001
Givande och lärorikt! Livsviktigt!
Den bästa HLR-kursen! Den gav mig mycket praktisk kunskap. Dessutom en väldigt pedagogisk, tydlig, och förtroendeingivande kursledare.
Mycket bra energifylld och entusiasmerande, rekommenderas
Henrik Mainz
Henrik Mainz
1687977647
Pedagogisk, lätt förståeligt språk och professionellt utfört.
M Mossadegh
M Mossadegh
1687977642
Väldigt bra, tydlig och pedagogisk genomgång av HLR och hjärtstartare.
Anna Wallin
Anna Wallin
1687977607
js_loader
En brandman visar hur man lägger en medvetslös person i framstupa sidoläge.

HLR-kurs i Göteborg, detta ingår.

Med en brandmans erfarenhet av skarpa insatser guidar vi dig och dina kollegor genom kursen med en blandning av teori och praktik. Vår HLR utbildning i Göteborg innefattar bland annat följande moment.

 • Kursen instrueras av en mångårigt erfaren brandman.
 • Agerande på olycksplats
 • Kontroll av livstecken.
 • Övning: Så hanterar du ett luftvägsstopp på rätt sätt.
 • Övning: Förevisning och praktisk övning av HLR-tekniker.
 • Övning: Förevisning och praktisk övning med hjärtstartare.

Pris & kostnad – HLR med hjärtstartare

För att göra kursen HLR med hjärtstartare tillgänglig för alla sorters verksamheter så har vi satt ett pris på en rimlig nivå. Vi anser att alla bör ha grundläggande kunskap i hur man utför HLR och hur man använder en hjärtstartare.

Google Betyg
5.0
118 recensioner
js_loader

Kurs:
HLR med hjärtstartare i Göteborg

Hjärt- och lungräddning utbildning i Göteborg med teoretisk och praktisk genomgång av hur man använder en hjärtstartare.

 • Antal deltagare: Max 12st.
 • Tidsåtgång: 2 timmar.
 • Plats: På er arbetsplats.
 • Instruktör: Brandman.

Pris från:

 • 6000kr + moms.

Betalning sker efter genomförd kurs (30 dagar).

Möt instruktören

Även om vi utbildar rikstäckande så har vi störst verksamhet i Västra Götalandsregionen där även vårt huvudkontor finns. Möt Martin Sjöberg, en av våra mest anlitade instruktörer i Göteborg med omnejd. Martin, bosatt i Alingsås, är en brandman och tvåbarnspappa med över 15 års erfarenhet av operativ räddningstjänst. En trygg och lugn instruktör som har varit med om mer än de flesta inom blåljusverksamhet. Vill ni ha en instruktör som guidar er i hur ni ska agera i de mest akuta situationer med mod och struktur, då ska ni ha Martin som instruktör. Har ni tur är det just han som kommer ut till ert företag.

En glad skäggig brandman.

Första hjälpen utbildning i Göteborg

Har du någon gång varit med om en trafikolycka? Vet du hur du ska agera om du skär dig på en kökskniv? Har du en kollega med epilepsi? Hur gör du om din partner får en stroke?

Med vår HLR utbildning i Göteborg lär du dig grunderna i hjärt- och lungräddning samt hur man använder en hjärtstartare. Vill du däremot vara förbered för fler möjliga olycksscenarion i din närmiljö så ska du välja till tillägget första hjälpen.

Väljer man till första hjälpen till sin HLR-kurs i Göteborg så tar vi ett större helhetsgrepp kring möjliga olyckscenarion på er arbetsplats. Vi pratar om exempelvis blödning (ni får lägga förband), fall/klämskador, och olika sjukdomsfall såsom stroke, epilepsi, allergi och astma.

Vad vi går igenom anpassas efter just er unika riskmiljö samt om ni har egna önskemål. Kontakta oss för fler frågor om upplägg, priser och tidsåtgång. Boka er första hjälpen kurs i Göteborg idag!

Måns Franklin, ägare av Franklin Brand & Hälsa AB och brandman
Telefonnummer 073-5354480
e-post info@franklinbrandochhalsa.se

Fem kvinnor som övar hjärt- och lungräddning på dockor.

Vikten av HLR utbildning och certifiering

Hjärt- och lungräddning är en första hjälpen-behandling som används för att få igång hjärtat och andningen hos någon som har drabbats av ett plötsligt hjärtstopp. Personer med underliggande sjukdomar löper störst risk att drabbas av plötsligt hjärtstopp, vilket gör det viktigt att de får rätt behandling så snabbt som möjligt. Om någon inte andas eller andas onormalt är det viktigt att ringa 112 och aktivera den mobila högtalarfunktionen för att få instruktioner om hur man utför HLR. Ineffektiv HLR kan leda till hjärnskador, vilket understryker vikten av att få korrekt utbildning och certifiering i HLR-tekniker.

Tillgång till HLR utbildning är avgörande för att individer ska kunna ge effektiv första hjälpen i akuta situationer. Genom att lära sig utföra HLR kan individer bli bättre rustade att hantera nödsituationer och potentiellt rädda liv. Utbildning på plats kan ge praktisk erfarenhet och vägledning om att utföra bröstkompressioner och inblåsningar, vilket kan vara skillnaden mellan liv och död.

Att vara HLR-certifierad kan ge många fördelar, inte bara för individen utan också för deras samhälle. HLR-certifiering ger individer de kunskaper och färdigheter som krävs för att utföra effektiv HLR, vilket ökar sannolikheten för överlevnad för någon som upplever ett hjärtstopp. HLR utbildning omfattar vanligtvis grundläggande kunskaper om hjärt- och lungräddning, samt användning av hjärtstartare och annan akututrustning. Genom att erhålla HLR-certifiering kan individer spela en avgörande roll i nödsituationer och potentiellt rädda liv.